0 Produkter
0 kr

LODMASK OWOCO GRÖN

Storlek 250 ml.

Maskeringsvätska som används vid masking av kretskort före maskinlödning och lackering etc. Maskeringsvätskan används för att skydda ställen på kretskortet från att bli förtennt, hålla komponenter på plats vid våglödning mm.

Owoco Grön är ett enkomponents, miljövänlig latexgummi. Denna sammansättning motstår vidhäftning av lödtenn på de maskerade områdena under lödning. Den tål temperaturer upp till 268 C vid en normal lödning (som inte överskrider 5 sekunder).

Owoco Grön levereras i en plastflaska med pip för att lätt kunna appliceras på de utvalda områdena - påföres i ett tunt skikt.

Omskakas ej.

Owoco Grön stelnar efter ca 40 minuter vid en rumstemperatur på 22 grader och en luftfuktighet på mindre än 40%. Tiden det tar för maskeringsvätskan att stelna varierar beroende på temperatur, luftfuktighet och hur tjockt lager som lagts på.

När Owoco Grön använts som maskering i lödmaskin är det lätt att dra av maskeringen på kretskortet. Avlägsna enkelt med fingrar eller en pincett. Lyft helt enkelt en hörna och dra av allt på en gång utan att lämna några rester. Maskeringen bör avlägsnas snarast möjligt.

Owoco Grön har en hållbarhet på minst 6 månader och varje flaska är stämplad med ”Bäst före datum”.

Maskeringsvätskan skall förvaras frostfritt i rumstemperatur och skall ej utsättas för solljus.

Säkerhetsdatablad

Produktinformation:

Artikelnummer: 0035-AA001
Lager: 109 st
Pris
Från antal Pris/st
1 184 kr
10 170 kr
25 158 kr
Volym Art.nr Lager Pris
250 ml 0035-AA001 109 st Klicka för prisinformation
478 ml 0035-AA002 47 st Klicka för prisinformation
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.